Ucraina: Poliția amendează proprietarii de autortusme cu înmatriculare străine. Care sunt explicațiile ministrului de Interne

fa66eaa-evroblyahy-690

Poliția a început să amendeze  proprietarii de autorturisme cu înmatriculare străine, așa-zisele „eurorable”. În cazul unui accident, poliția nu poate determina proprietarul unei astfel de mașini, anunță ministrul Afacerilor Interne, Arsen Avakov, potrivit grupului „Șoferii din Ucraina” (Водії України) de pe Facebook.

„O persoană este accidentată. Ajungem (poliția n.r.) la fața locului. Eurorabla este, persoana lipsește. Cine  a produs accidentul? Cine este la volan? Cine este responsabil? Nimeni nu știe. Ceasta însemană încălcarea legii Ucrainei. Prin urmare, dacă nu există înregistrare tranzitorie la mașină, adică tranzitul este atribuit unei persoane și toate condițiile de înmatriculare au expirat, astfel de mașini vor fi identificate și ridicate de Poliție. Nu este necesar să plângeți.  Trebuie să existe o ordine»,  a spus Avakov.

Anterior s-a anunțat că Poliția a obținut acces la baza de date a Serviciului Vamal și acum poate stabili imediat când și cine a introdus autovehicolul cu numere de înmatriculare străină în Ucraina.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий