Ucraina testează complexul de rachete „Vilha” (FOTO)

3610

După finalizarea acestor teste de stat, complexele de rachete „Vilha” vor fi puse în funcțiune, iar Complexul Industriei Apărării (OPK) ucrainean va începe producția în serie.

În partea de sud a regiunii Odesa au început testele de stat ale complexului de rachete „Vilha” – un sistem reactiv cu o muniție corectabilă. Acest lucru a fost comunicat de către Serviciul de presă al Consiliului Național de Securitate și Apărare, marți, 10 aprilie.

Testele de stat vor avea loc în mai multe etape, în timpul cărora clientul va verifica conformitatea tuturor caracteristicilor tactice și tehnice ale rachetelor cu parametrii specificați.

După cum a explicat secretarul Consiliului, Alexandr Turcinov, rachetele vor fi lansate în echipamente de luptă deplină. „Având în vedere controlabilitatea rachetelor, pentru fiecare dintre ele vor fi stabilite ținte separate la distanțe diferite”, a subliniat el.

După finalizarea testelor, complexele de rachete „Vilha” vor fi puse în funcțiune, iar Complexul Industriei Apărării al Ucrainei își va începe producția lor în serie.

3602

Lasă un răspuns