Ukroboronprom dezvoltă noi arme pentru elicopterele militare ucrainene (VIDEO)

mi_24_ukraine_40146200

Concernul „Ukroboronprom” în colaborare cu SĂ „Motor Sich” și o serie de alte întreprinderi din industria de apărare privată din Ucraina au dezvoltat sisteme giroscopice complexe de orientare, stabilizare şi control pentru elicopterele militare, cum ar fi cele „Mi”. 

Directorul general al concernului Pavel Bukin, în timpul vizitei sale la întreprinderea Motor Sich din orajul Zaporijjia, a anunțat că filialele „Ukroboronprom” au dezvoltat sisteme giroscopice complexe de orientare, stabilizare şi control pentru, care sunt integrate în sistemul de control al rachetelor utilizat în luptă de elicoptere tip Mi, a precizat biroul de presă al lui Ukroboronprom, citat de Uawire.org.

,,Întreprinderile din Zaporijjia au dezvoltat acum un program pentru a produce elicoptere de luptă ucrainene. Sunt convins că, în strânsă colaborare cu companiile din industria aeronautică care sunt parte a concernului, precum și cu alte întreprinderi private din domeniul apărării, este posibil să se obțină rezultate de înaltă calitate și să se creeze un vehicul de luptă fiabil”, a spus Bukin.

În prezent, fabricile care sunt parte a concernului de stat Ukroboronprom au creat două sisteme giroscopice complexe de orientare pentru elicoptere. Întreprinderea de stat Photopribor a dezvoltat modulul PM-LKT, conceput pentru a asigura căutarea, detectarea și identificarea tancurilor şi blindatelor inamice aflate pe câmpul de luptă.

Lasă un răspuns