Un an fără Andrei Kuzmenko

kuzma1

kuzma1La Cernăuți au fost aprinse lumânări în memoria solistului Formaţiei „Skreabin“, Andrei Kuzmenko, care pentru totdeauna va rămâne în inimile noastre.

Omul vine pe pă­mânt să trăiască, să iu­bească, să zidească, să dea viaţă şi să lase urme adâ­nci, pentru că viaţa omului continuă în faptele lui, în copii… şi în me­moria purtată în suflet de cei care i-au fost dragi şi de cei care cu recunoştinţă pronunţă numele lui. Un asemenea om а fost Kuzma Skreabin, inima cărui a încetat să bată cu un an în urmă, la 2 februarie, şi а cărui nume trezeşte în inimile rudelor apropiate, prietenilor şi tuturor fanilor doar sentimentul de profund respect pentru sufletul lui mare, pentru faptele sale nobile, pentru viaţa, care deşi a fost scurtă, а fost trăită cu demnitate…
Avea doar 47 de ani şi o mare dorinţă de a trăi. Pe parcursul scurtei sale vieți a lansat două albume muzicale, circa 70 de clipuri video, a scris câteva cărți, a jucat roluri de film, a înființat un post de radio prin Internet, a avut multe proiecte interesante. Toţi îi simt cu mare durere lipsa şi îl plâng mereu, căci au rămas doar cu amintirile despre o persoană energică, veselă și creativă. Accidentul din 2 februarie 2015 a fost un adevărat șoc, o tragedie pentru mulți ucraineni din țară și din străinătate. Cu mare durere cei care-l iubeau îi simt lipsa şi-l plâng mereu.
În memoria artistului ucrainean Andrei Kuzmenko în Ucraina au fost organizate un șir de manifestări comemorative. În Piața Centrală a orașului nostru au fost aprinse lumânări întru pomenirea muzi­can­tului.
Faptul că Andrei Kuzmenko a fost un artist ucrainean renumit, confirmă nu numai armata numeroasă de fani, noii soliști ai Formaţiei „Skreabin“, care continuă activitatea prede­ce­sorului, dar și propria moștenire lăsată de el, care chiar și după moarte este actuală.

Добавить комментарий