Un copil de 2 ani a murit, după ce un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 și l-a strivit

Screenshot_1

Un copil în vârstă de un an şi nouă luni a murit, după ce un bărbat care ar fi vrut să se sinucidă s-a aruncat de la etajul 8 şi a aterizat pe el.

Tatăl copilului a fost martor la tragicul incident, atunci când un bărbat în vârstă de 39 de ani a aterizat pe fiul său. Incidentul a avut loc în regiunea Zaporijjia, din Ucraina, relatează Daily Mail.

Atât băieţelul, cât şi bărbatul care s-a aruncat, au murit în ciuda eforturilor paramedicilor. Poliţiştii locali au precizat că bărbatul a sărit pentru a se sinucide.

Sergey Borisov, un vecin, a declarat: “Am auzit un zgomot puternic şi după aceea am văzut-o pe mama copilului cum a fugit afară. Am fost nevoit să îmi închid geamul, pentru că durerea era prea mare. Nu puteam să fac faţă ţipetelor sale”.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a spus: “Investigăm motivele din cauza cărora bărbatul a ales să se sinucidă. Verificăm dacă era băut sau a avut un motiv prestabilit”.

Tragedy: The unnamed 21-month-old boy died after a man who allegedly jumped from an eighth floor window to commit suicide landed on him 

Lasă un răspuns