Victimele accidentului din Colomyia au fost înmormântate

zagyb

Zi de doliu în Bucovina. Victimele accidentului din Colomyia, originare din orașul Cernăuți, au fost conduse pe ultimul drum. Să-şi ia rămas bun au venit rudele şi prietenii celor decedaţi, dar şi zeci de locuitori ai centrului regional.

Slujba de înmormântare a întregii familii a fost oficiată la Catedrala Sfântului Nicolae. Victimele cumplitului accident, Iurii și Svitlana Bugai, precum și cei doi copilași ai săi, își vor odihni somnul de veci în cimitirul din suburbia Roșa.

Reamintim că tragicul accident a avut loc în data de 7 septembrie lângă orașul Colomyia din regiunea Ivano-Frankivsk. Potrivit informațiilor, se pare că șoferul autoturism „Renault Megane”,  în care se afla întreaga sa familie, a pierdut controlul volanului, a ieșit cu autoturismul de pe carosabil și s-a ciocnit violent cu un microbuz „Mercedes-Benz 316” condus de un bărbat originar din regiunea Transcarpatia.

În urma impactului, Iurii Bugai în vârstă de 35 de ani, soția acestuia Svitlana de 26, originară din raionul Storojineț, și cei doi copii – băiatul de 2 ani și fetiță de doar 10 luni, au decedat din cauza rănilor primite.

1536598871_1-4 1536598929_2-5 1536598951_3-3

Lasă un răspuns