Violenţe în Ucraina, înainte de finala Ligii Campionilor. Fanii britanici, bătuți măr la Kiev

B4787ACC-F06A-4B10-B1C8-82F1B553F762_cx0_cy9_cw0_w1023_r1_s

Finala Ligii Campionilor: Incidente reprobabile la Kiev, înainte de marea finală a Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool.

Joi seară, fanii lui Liverpool au fost atacaţi brutal şi bătuţi măr de un grup de 20 de huligani mascaţi.

Ajunşi la Kiev pentru a-şi urmări favoriţii în încercarea de a câştiga al şaselea trofeu al Ligii Campionilor din istorie, fanii lui Liverpool au avut parte de o surpriză neplăcută la puţin timp după ce au aterizat în capitala Ucrainei.

În momentul în care se aflau într-un restaurant şi serveau cina, unii dintre ai au fost luaţi prin surprindere de un atac barbar dat de un grup de aproximativ 20 de huligani înarmaţi şi mascaţi. Prinşi pe nepregătite, englezii au încercat să se apere cu tot ce le-a ieşit în cale, de la mese la scaune, însă situaţia a degenerat rapid şi mulţi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor publicate de englezii de la Mirror, atacul ar fi fost dat de un grup de ucraineni despre care nu se ştie, încă, dacă au legături cu fotbalul sau dacă fac parte din grupurile organizate de fani ai echipelor din Kiev.

Însă în urma lor a rămas o scenă greu de privit cu puţin timp înaintea finalei Ligii Campionilor, mai ales că incidentele au avut loc într-un restaurant situat foarte aproape de stadionul Olimpic, care va găzdui marele meci.

Reamintim că finala Champions League 2018 se va juca la Kiev, începând cu ora 21:45 şi se vor lupta pentru cucerirea trofeului Real Madrid şi FC Liverpool. Cele două echipe s-au mai aflat faţă în faţă în urmă cu 37 de ani.

Real Madrid încearcă să intre în istorie prin câştigarea trei ani consecutiv a trofeului Champions League, dar va avea în faţă un adversar foarte dificil.

Lasă un răspuns