„Zâna Surprizelor” bate spitalele, în speranţa că-i va putea dărui un frăţior Violetei

andreeamarin_violeta_printese

andreeamarin_violeta_printeseAndreea Marin, numită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare TV din România. Este o femeie fericită, cu o familie extrem de frumoasă. Are un soț care o iubește și o fetiță – Violeta, cu Ștefan Bănică Junior. “Zâna” a decis însă că vrea mai mult.
Deși spune mereu că este împlinită și fericită, Andreea Marin a anunțat că vrea să mai aibă un copil. Odată devenită doamna Öztürk, ea şi-a propus să-i îndeplinească dorinţa soţului său şi să-l facă mai repede tătic. Astfel, pentru ca totul să fie în regulă şi să nu întâmpine probleme cu o nouă sarcină, “Zâna” a început deja controalele de rutină la medicul ginecolog. Totuși, pentru că are 42 de ani, vedeta are îndoielile ei și crede că va fi destul de greu să rămână însărcinată.
„Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea Tuncay-Ozturk-si-Andreea-Marinpe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. imgNu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, a declarat Andreea Marin.
Până una-alta, deşi sunt căsătoriţi de 2 ani, Andreea Marin şi Tuncay Öztürk trăiesc în păcat, conform religiei musul­mane și celei ortodoxe, căci nu şi-au jurat credinţă şi în faţa lui Allah, ba nici nu şi-au unit destinele într-o biserică din România.

Добавить комментарий