Zelenskiy și-a anunțat candidatura la Președinția Ucrainei cu un minut înainte de Anul Nou (VIDEO)

9b4a7f63-3c52-492b-b02a-08e046a41461

Actorul, scenaristul și directorul artistic al Studio Kvartal 95, Vladimir Zelenskiy, și-a anunțat candidatura sa pentru Președinția Ucrainei în alegerile din 2019, cu un minut înainte de Anul Nou pe canalul TV 1+1.

Pe 31 decembrie la miezul nopții nu a fost transmis mesajul de felicitare al președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko. Cu un minut înainte de ora 12, Zelenskiy a făcut un discurs scurt, iar după ora 00:00 postul de televiziune arătase deja discursul lui Poroșenko.

„Am decis să vorbesc sincer cu voi, ca și Vladimir Zelensky. Acum, în Ucraina există o situație în care fiecare ucrainean are trei căi. Pentru a trăi în timp ce trăiți. Și este bine. Aceasta este alegerea tuturor. A doua cale. Strângeți lucrurile și mergeți în altă țară, câștigați bani acolo, trimiteți-le prietenilor și rudelor. Și acest lucru este, de asemenea, normal. Dar există încă o a treia cale. Să încercăm să schimbăm ceva în Ucraina. Și eu am ales a treia cale pentru mine”, a declarat actorul, notează inforesist.

Potrivit unui sondaj recent, Vladimir Zelensky ocupă locul al doilea cu 9% după popularitate în Ucraina. Primul loc îl ocupă Timosenko, care a obținut 14,2%.

Lasă un răspuns