ZIUA DE NAŞTERE 25 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 25 mai

25 mai – ziua temerarului

Puncte forte: idealist, dur, adaptabil.

Puncte slabe: moralist, intolerant, ireal.

Nativii care își serbează ziua în data de 25 a oricărei luni sunt persoane deschise și tandre, pentru care faptele înseamnă mai mult decât cuvintele și așa își demonstrează iubirea. Acestea sunt compatibile cu persoane născute în data de 7, 16, 25 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 25 mai sunt considerate a fi luptători devotaţi susţinerii unei cauze, idei, ţării sau familiei. Deşi concepţiile lor sunt destul de conservatoare, ei se adaptează la prezent. Cei născuţi astăzi preţuiesc banii, hainele şi toate amănuntele exterioare. În acelaşi timp, ei înţeleg perfect că aspectul exterior nu întruchipează o viaţă spirituală profundă. Mai presus de toate, ei recunosc că eliberarea de tiranie, atât pentru individ, cât şi pentru grup, este cea mai importantă.

Nativii sunt capabili să supravieţuiască schimbărilor sociale. Uneori se lasă purtaţi de val, alteori se îndepărtează de probleme. Totuşi, prietenii şi familia vor considera că sunt atrăgători şi agreabili doar dintr-un anumit punct de vedere. Ei nu vor face niciodată compromisuri atunci când este vorba de părerea lor. Preferă chiar să devină antipatici.

Nativii zilei de 25 mai sunt orientaţi către filozofie. Ei au idei clare asupra unei game variate de subiecte, iar aceste idei fac parte de obicei dintr-un cod universal, mult mai vast. Acest cod poate fi unul de conduită sau credinţă, sau chiar le poate întruchipa pe ambele. Cei născuţi pe 25 mai nu numai că vor încerca să se menţină la acest standard, dar vor aştepta acest lucru şi de la ceilalţi. Ei pot fi extrem de neiertători cu cei care încalcă limitele decenței. Pentru ei sunt foarte importante onoarea şi responsabilităţile personale. Aşteptările lor sunt în mod corespunzător extrem de înalte. Totuşi, ei trebuie să înveţe să fie mai iertători şi mai toleranţi faţă de ceilalţi.

Nativii zilei de 25 mai nu sunt orientaţi doar spre latura intelectuală, dar şi preponderent spre cea fizică. Din nefericire, latura lor emoţională poate fi reprimată sau chiar blocată în cazul în care au avut de suferit în copilărie. Ei preţuiesc afecţiunea, dar o găsesc dificil de exprimat şi acceptat. Lipsa încrederii în propria persoană conduce inevitabil la neîncredere faţă de cei din jur. Indiferent de activitatea în care sunt implicaţi, ei dau dovadă de multă pricepere, dar nu pun suflet şi nu îşi exprimă sentimentele. Într-adevăr, anumite persoane născute astăzi se mândresc cu personalităţile lor reci, care nu permit exteriorizarea sentimentelor.

Cei născuţi pe 25 mai trebuie să lupte în mod constant cu frica de respingere. Este important ca ei să înveţe să fie mai puţin fioroşi în diverse ocazii ale vieţii, indiferent cât de puternici trebuie să pară în exterior. Dacă încep să aibă mai multă încredere în ei, nativii vor avea parte de succes şi vor înceta să îşi saboteze propriile planuri. Cei născuţi astăzi trebuie să găsească o modalitate prin care să trăiască în conformitate cu codul lor etic. Ideile lor trebuie să fie exprimate în mod pragmatic. Nativii au tendinţa de a deveni nerealişti în ceea ce priveşte credinţele lor şi puţin deplasaţi în ceea ce priveşte adevăratele lor necesităţi.

SFATURI: Străduieşte-te mai mult să nu fii atât de moralist şi fii mult mai iertător. Gândeşte-te bine înainte de a alege o soluţie de rezolvare. Evită să iei decizii la mânie sau în grabă. Să fii rece nu este întotdeauna cea mai bună poziţie. Recunoaşte valoarea vulnerabilităţii şi deschiderii emoţionale.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий