ZIUA DE NAŞTERE 29 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 29 mai

29 mai – Ziua oamenilor energici

Puncte forte: implicat, protector, expresiv.

Puncte slabe: reprimat, constant, combativ.

Nativii din data de 29 a oricărei luni sunt persoane extraordinar de puternice, deși uneori manifestă teamă în relații, inclusiv teamă de singurătate. Pot forma o pereche ideală cu persoanele născute în data de 5, 15 și 25 – Secretul numerelor.

Temele majore din viaţa celor născuţi pe 29 mai includ revelaţia, tradiţia şi schimbul de idei. Atraşi de situaţiile şi întâmplările dramatice, ei nu sunt tipul de indivizi care se sustrag bătăliilor sau sunt adepţii nedreptăţilor. În cazul în care ştiu să ascundă sau să dezvăluie adevărul pe care îl percep, ei vor ajunge în situaţia de a lucra pentru organizaţii în care îşi pot manifesta aceste calităţi. În calitate de angajatori, părinţi sau administratori, persoanele născute pe 29 mai caută mai degrabă să fie în consens cu ceilalţi, decât să dicteze şi au talentul de a pune în aplicare cele mai bune sugestii şi critici.

Deşi persoanele născute pe 29 mai sunt adesea implicate în îmbunătăţirea vieţilor celorlalţi şi pot fi considerate chiar altruiste, ei nu-şi vor uita niciodată propriile interese. Cei născuţi astăzi au o modalitate aparte de a echilibra aceste două laturi. Într-adevăr, ei nu văd nici o contradicţie între a-i ajuta pe ceilalţi şi, în acelaşi timp, de a-şi îndeplini propriile  dorinţe.

Datorită tendinţelor combative, cei născuţi astăzi pot evita confruntările atunci când este posibil. Pe de altă parte, există cazuri în care agresiunea reprimată în cadrul individualităţilor poate duce la sentimente de respingere. Din acest motiv, persoanele născute pe 29 mai nu ar trebui să-şi reprime sentimentele de agresiune şi mânie, ci mai degrabă să găsească o cale acceptată din punct de vedere social să le exprime. În general, persoanele născute pe 29 mai trebuie să evite să-şi neglijeze sentimentele punând accent prea mult pe puterea schimbătoare a minţii.

Adesea, nativii zilei de 29 mai se percep în calitate de apărători ai sorţii, de conservatori ai tradiţiei. Una din preocupările lor este reexaminarea tradiţiilor într-o lumină modernă şi reală. Ei nu vor pune prea mare preţ pe bani sau posesiuni. Fiind destul de curioşi prin natura lor, ei pot atrage aceste lucruri fără să facă prea multe sforţări. Pentru cei născuţi astăzi este foarte important să aibă un auditoriu. În cazul în care vor fi private de aceasta, persoanele născute pe 29 mai vor suferi frustrări acute.

Agerimea minţi este o caracteristică a celor născuţi pe 29 mai. Ei vor preţui inteligența, farmecul şi umorul. În mod special, ei admiră arta vorbirii, cum ar fi conversaţia şi dezbaterea, chiar dacă sunt sau nu practicanţi ai acestui stil. Deşi puterile mentale şi verbale pe care le deţin nativii par să domine personalităţile acestei zile, dorinţele fizice trebuie exprimate neapărat. Persoanele născute pe 29 mai care au suferit accidente sau boli luptă să-şi depăşească deficienţele.  Deşi cei născuţi pe 29 mai sunt extrem de activi, ei vor face tot ce le stă în putinţă să dirijeze evenimentele cât mai rezonabil posibil. Vor realiza acest lucru şi prin faptul că permit lucrurilor şi evenimentelor să se deruleze de la sine.

SFATURI: Nu te teme să cauţi ajutor în alte părţi. Împărtăşeşte-ţi problemele. Învaţă să te protejezi împotriva pericolelor externe. Asumă-ţi riscurile. Controlează-ţi emoţiile când este vorba de simpatiile şi antipatiile tale personale.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

 

Добавить комментарий