Moment astrologic. Zodia Gemeni – caracteristici și predicții astrale

0000 Acum Gemeni

Zodia Gemeni este cea de a treia pe roata zodiacului, după zodia Taur, și este guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor. Datorită lui, nativii Gemeni sunt de multe ori norocoși în carieră și în afaceri, sunt mereu în mișcare, adoră călătoriile și destinațiile exotice și adoră să schimbe cât mai des mediul în care trăiesc. Al treilea semn al zodiacului, zodie de Aer, pozitiv, este asociat adesea cu tinereţea, comunicarea şi distracţia. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, dar fără să împărtăşească nimic din gândurile lor profunde. Mulţi dintre ei sunt adevăraţi magicieni ai cuvintelor.

Intervalul de timp asociat cu zodia Gemenilor este din 22 mai până la 21 iunie.  Gemenii sunt un semn de aer, ceea ce indică o mentalitate comunicativă, deschisă și schimbătoare. Persoanele născute sub acest semn sunt sociabile, inteligente și foarte curioase. Cu toate acestea nu au calități de lideri, poate din cauza superficialității cu care tratează lucrurile, nefiind în stare să se concentreze și să ia deciziile cele mai bune, dar pot pune în practică deciziile altora. Sunt foarte buni politicieni, tocmai datorită abilităților cu totul excepționale de comunicare pe care le au. Una dintre marile lor calități este capacitatea excepțională de a-și expune punctul de vedere și de a manipula cu mare abilitate auditoriul. Sunt foarte abili în a folosi arta compromisului.

Nativul din Gemeni este foarte curios și, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, este volubil și comunică cu mare plăcere cu ceilalți. Gemenii nu știu să păstreze un secret, iar atunci când nevoia îi împinge, folosesc în favoarea lor tot ceea ce știu. În cazul unei dispute, va prefera întotdeauna să aplaneze conflictul prin mijloace diplomatice și pașnice. Mercur, planeta comunicării și a gândirii analitice, influențează personalitatea Gemenilor. Aceștia sunt adesea rapizi în gândire și pot fi dornici de a explora o varietate de idei, unele dintre acestea fiind cu totul fantastice, în cel mai bun sens al cuvântului.

Gemenii au o personalitate duală. Se adaptează ușor la orice situații, sunt  buni la suflet, înțelegători și foarte vorbăreți. Sunt atrași de flirturi lejere și se angajează cu dificultate în relații de lungă durată. Sunt foarte buni la a acumula informații noi, pe care știu să le folosească cu foarte mare abilitate. Pot avea o gamă largă de interese. Deoarece Gemenii sunt mereu în mișcare și în căutare de stimulare mentală, pot avea dificultăți în a se angaja pe termen lung într-o singură direcție sau într-o singură activitate.

Compatibilități și relații. Zodia Gemenilor este una rară în ceea ce privește compatibilitatea cu alte semne zodiacale. Gemenii se înțeleg perfect cu nativii din Balanță, Vărsător, Leu, Berbec și Fecioară și mai greu cu nativii din Pești, Capricorn, Scorpion, Rac și Taur. Gemenii care reușesc să-și facă o familie, realizează cel mai bine acest lucru cu nativii din zodia Săgetătorului. Mulți astrologi consideră că și nativii din Balanță ar fi potriviți pentru intimitatea nativului din Gemeni, aceasta reușind să-i tempereze excesele. Este complet neindicată asocierea între doi nativi din zodia Gemenilor într-o relație de lungă durată.

Femeia din zodia Gemeni.  Nativa din zodia Gemeni este ambițioasă, tenace și reușește imediat să atragă bărbații prin veselia ei debordantă. Ea nu își va deschide niciodată sufletul; în schimb, îți va povesti cu lux de amănunte viețile celorlalți. Dacă te simți atras de o femeie Gemeni, ai mare grijă că nu va aparține niciodată în întregime unui singur bărbat, tocmai pentru că vrea să fie propriul ei stăpân.

Are nevoie de un bărbat care să-i acorde atenția pe care crede că o merită, să fie foarte răbdător și să aibă o personalitate puternică. Deși nu este o foarte bună gospodină, ea reușește să-și amenajeze foarte frumos casa și nu își va neglija obligațiile familiale. Deși este un om rece, niciodată nu rămâne singur, pentru că este inteligentă, comunicativă și are simțul umorului. Iubește oamenii și petrecerile și nu suportă rutina sub nicio formă.

Bărbatul din zodia Gemeni. Dacă te simți atrasă de un bărbat din zodia Gemeni, ține cont că îi plac femeile frumoase și inteligente, dar, mai ales, înțelegătoare. Adoră să se simtă liber și, din acest motiv, detestă femeile posesive. Își dorește o relație în care femeia să-i fie mai puțin soție sau amantă și mai mult prietenă. Deși preferă libertatea, consideră că este mai comod să se căsătorească. În acest fel, va scăpa de grijile vieții cotidiene. Nu suportă să fie criticat, chiar dacă nu ești de acord cu punctul lui de vedere. Ai mare grijă, pentru că nu își refuză nicio aventură. El este mereu în căutare de ceva nou.

Copilul din zodia Gemeni. Copilul este agil și inteligent și vrea să fie luat în serios încă din copilărie. Se orientează spre o mulţime de lucruri pe care ar dori să le facă și care, odată începute, foarte rar le duce la bun sfârșit.  Marea lui problemă este că se plictisește foarte repede și nu are suficientă răbdare să cunoască lucrurile mai în profunzime. Nu-și va recunoaște niciodată greșelile, decât cu mare greutate, și atunci va încerca să-și impună punctul de vedere. Îi place foarte mult să-i citești povești înainte de culcare. Nu încerca să-l agresezi fizic, pentru că nu vei rezolva nimic; dimpotrivă, spiritul rebel din el se va trezi și va comite aceeași greșeală. (Femeia.ro)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий