Adio, drag Abecedar!

30 5 S 1

Fiecare dintre noi am avut parte se prima carte din viața noastră  — Abecedarul.

De prima carte  din viața lor, Abecedarul, și-au luat rămas bun și elevii clasei întâi a Liceului din Cupca. Sub conducerea primei lor învățătoare, doamnei Rodica Țugui, cei mai mici elevi ai liceului nostru, au recitat poezii, au cântat, au improvizat, au pregătit mici scenete. Împreună cu părinții au decorat frumos sala de festivități a liceului, au pregătit costumația respectivă.

Aducem sincere mulțumiri bunei și harnicei lor învățătoare, doamnei Rodica Țugui pentru buna pregătire și munca depusă. Mulțumiri sincere aducem părinților și bunicilor care i-au pregătit, au procurat costumația respectivă, au ajutat la amenajarea sălii și au asistat la festivitatea respectivă.

30 5 S 2

De asemenea, aducem sincere mulțumiri și elevilor clasei a 3-ea a liceului nostru, care sub îndrumarea învățătoarei lor, doamna Viorica Marcu, au fost și ei parțial încadrați la această sărbătoare.  La fel, aducem mulțumiri directorului adjunct pentru munca educativă, domnului Constantin Palicârja, care în această zi a avut și rolul de regizor de sunet, directoarei liceului din Cupca, doamnei Maria Lazurca pentru susținere și pentru cuvintele calde spuse la adresa tuturor celor prezenți la sărbătoarea elevilor clasei întâi. Doamna directoare și cu prima învățătoare le-au înmânat tuturor elevilor Diplome de merit și câte un pachețel cu bomboane, să aibă amintire pe toată viața, dat și ceva dulce, ca dulce să le fie copilăria.

Le dorim vacanță plăcută tuturor, pace și sănătate și o copilărie fericită. Doamne ajută!

30 5 S 3

Eleonora SCHIPOR,

pedagog-organizatoare la Liceul din Cupca

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий