Biden a declarat că el a fost cel care l-a oprit pe Putin

7 7 F 1

Președintele american, Joe Biden, a declarat că el este cel care l-a oprit pe dictatorul rus Vladimir Putin, comunică  RBK-Ucraina cu referire la ABC. Astfel, el a răspuns la întrebarea jurnalistului dacă poate lucra eficient în următorii patru ani.„Tot ceea ce fac. Știți că eu nu fac doar campanie, eu conduc lumea…George, eu sunt cel care a creat NATO, viitorul. Nimeni nu a crezut că îl pot extinde. Eu sunt cel care l-a oprit pe Putin”, a spus Biden.

Întrebat de prezentator dacă ar dori să se supună unui examen medical independent, care să includă teste cognitive neurologice, actualul Președinte al SUA a răspuns că „în fiecare zi” se supune unui test cognitiv.

Reamintim că, potrivit Bloomberg, Joe Biden reduce diferența față de candidatul la președinția SUA, Donald Trump, în statele-cheie necesare pentru câștigarea alegerilor. Astfel, Trump este susținut de 47% dintre americani, în timp ce Biden 45%, chiar și în ciuda înfrângerii de la dezbatere.

Anterior, RBK-Ucraina a informat:  Casa Albă lucrează la organizarea unei întâlniri între Joe Biden și Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski. Aceasta ar putea avea loc în viitorul apropiat, în cadrul summit-ului NATO de la Washington.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий