Ucraina reduce diferența față de Croația în clasamentul coeficienților UEFA, după runda a treia a preliminariilor cupelor europene

16 8 B 3

După victoria lui Dinamo cu Rangers, Ucraina a câștigat 0,2 puncte în clasament și rămâne pe locul 20.  În urma rezultatelor din săptămâna cupelor europene, UEFA a actualizat tabelul coeficienților de țară în turneele de club. Ucraina ocupă locul 20, la 0,2 puncte în spatele Croației.

În această săptămână, Ucraina a fost reprezentată în competițiile europene de două echipe. Astfel, Dinamo a câștigat al doilea meci cu scoțienii de la Rangers și a ajuns în ultimul tur de calificare din Liga Campionilor. Astfel, echipa din Kiev a adus Ucrainei 0,2 puncte în clasament.

Săptămâna viitoare, Dinamo va juca cu Salzburg pentru a avansa în faza grupelor Ligii Campionilor. Echipa din Kiev și-a asigurat deja o toamnă de cupă europeană, însă intrarea echipei în turneul cu cel mai înalt statut va aduce mai multe puncte Ucrainei.

În același timp, Kryvbas a încheiat preliminariile în Liga Europei, cedând în deplasare în fața echipei cehe Viktoria. Echipa lui Yuri Vernydub nu a adăugat niciun punct în contul Ucrainei, iar săptămâna viitoare va juca în preliminariile Ligii Conferinței împotriva echipei spaniole Betis, aflată pe locul șapte în clasament.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий