La Molnița a fost făcut bilanțul anului fotbalistic 2016

4-5

La Molniţa a avut loc ceremonia de premiere a câştigătorilor Campionatului raional la fotbal-2016, transmite Herţa info.

În anul curent campioană raională a devenit FC Godineşti, argintul i-a revenit echipei FC Herţa, iar bronzul — FC Satul Mare. În cadrul evenimentului a fost organizat şi un turneu, în care s-au întâlnit FC Ostriţa şi FC Molniţa. În urma seriei de penalty Ostriţa s-a impus cu scorul de 7:6.

Ceremonia de decernare a avut loc în prezenţa lui Valentin lacoban, preşedintele Consiliului Raional Herţa, Minu Pavalachi, reprezentant al Secţiei raionale în chestiunile învăţământului, tineretului şi sportului, Constantin Crâşmaru, preşedintele Federaţiei raionale de fotbal, care au înmânat cupe, medalii şi diplome de onoare.

De asemenea, organizatorii au acordat medalii şi suvenire celor mai buni jucători şi antrenori. De asemenea, primarul satului Godineşti, dl. Viorel Botlung, a oferit în dar campioanei raionului uniforme noi pentru a putea participa cu succes şi în următorul sezon fotbalistic.

3-6

Добавить комментарий