Volodymyr Zelenski: „Putin a înnebunit, el vrea doar război”

16 10 B 3

„Führerul” de la Kremlin nu se va schimba de unul singur.

Punerea în aplicare a planului de victorie al Ucrainei nu depinde de Rusia. Doar țara agresoare nu caută o pace onestă, iar „Führerul” său, Vladimir Putin, vrea doar război, a declarat Președintele Volodymyr Zelenski în discursul său din 16 octombrie în Parlament.

„Putin a înnebunit. El nu vrea absolut nimic altceva decât război. El nu se va schimba personal. El este prea mult din trecut, prea mult de ieri. El este surd la toți ceilalți”, a subliniat Președintele ucrainean. Potrivit lui, Ucraina, împreună cu partenerii săi, trebuie „să schimbe circumstanțele astfel încât războiul să se încheie”. „Indiferent de ceea ce vrea Putin.  Cu toții trebuie să schimbăm circumstanțele astfel încât Rusia să fie obligată să încheie  pace”, a adăugat Zelenski.

Amintim că revista americană The Atlantic a publicat un articol în care se afirmă că „Führerul” rus Vladimir Putin este obsedat de ideea nemuririi.  În special, invitații săi pot fi puși în carantină timp de câteva săptămâni înainte de a se întâlni cu el.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий