Ucraina propune legalizarea prostituției, marijuanei și a jocurilor de noroc, pentru a mări veniturile Fondului de pensii

casino-contact

În Ucraina a fost propusă legalizarea prostituției și a altor activități ilegale, cu scopul de a crește fondul de pensii al statului. Inițiativa a venit din partea directorului general al Fedrației de Asigurări, Galina Tretiakova.

Eventuala legalizare a prostituției, jocurilor de noroc, armelor și a marijuanei ar putea aduce mai multe venituri în bugetul de stat, scrie vlasti.net, citată de bani.md

„Compensatorii ar putea fi găsiți în legalizarea unor tipuri de activități în afara legii, care nu dau venituri bugetului. Poate suna provocator, dar mă refer la prostituție, comerțul cu arme, jocurile de noroc, creșterea și vânzarea de marijuana”, a declarat Galina Tretiakova.

O astfel de inițiativă a fost deja exprimată în Ucraina, care caută cu disperare noi surse de venituri pentru bugetul de stat. Astfel, Rada Supremă a făcut mai multe încercări de a promova o lege legalizând prostituția și bordelurile. Ultimul proiect de lege a fost înregistrat în septembrie 2015. Proiectul de lege a definit termenul de „prostituată” drept „persoană care desfășoară o activitate independentă și care oferă servicii sexuale” și a obligat statul să „promoveze dezvoltarea instituțiilor sexuale comerciale, să ia măsuri pentru a îmbunătăți imaginea Prostituatelor și să încurajeze activitățile sindicatelor și organizațiilor publice în domeniul prostituției”.

Proiectul de lege nu a fost niciodată votat. Ideea legalizării jocurilor de noroc nu a găsit până acum niciun sprijin în parlamentul ucrainean. Ultima încercare de a legaliza jocurile de noroc a fost făcută în noiembrie 2015. Atunci, fostul ministru al Economiei și Comerțului a lansat o inițiativă de legalizare a cazinourilor la hoteluri de patru și cinci stele.

Добавить комментарий