Şi-a ucis fratele pentru bani

1-наручники

Lucrătorii operativi ai poliţiei şi medicii criminalişti au constatat că bărbatul a fost ucis cu cruzime, deoarece au descoperit pe corp nenumărate răni. Jertfa avea 61 de ani şi a avut în trecut antecedente penale. În locurile de detenţie a petrecut aproape 18 ani din viaţă. Lucrătorii operativi ai poliţiei au elaborat mai multe variante ale acelui teribil omor şi au stabilit cercul persoanelor, care puteau fi complice la comiterea crimei.

Măsurile operative de căutare au adus rezultatul scontat: deja peste două ore poliţiştii l-au identificat pe asasin şi locul aflării lui. A fost suspectat de comiterea acestui omor fratele vitreg al jertfei — un localnic în vârstă de 53 de ani, condamnat în trecut pentru jafuri şi atacuri asupra oamenilor.

Criminalul le-a relatat oamenilor legii că a aflat despre aceea că fratele său vitreg a primit un transfer de bani din partea fratelui lor mai mic, stabilit în Rusia, dar nu a dorit să împartă cu el suma primită. Din această cauză între cei doi s-a iscat un conflict, care, din păcate, a avut un final tragic — criminalul i-a aplicat fratelui său vitreg mai multe lovituri, provocându-i leziuni, care s-au dovedit a fi incompatibile cu viaţa.

A fost demarată o anchetă în baza articolului 115 (omor premeditat) al Codului Penal al Ucrainei.

Добавить комментарий