Femeile de afaceri din Republica Moldova, în vizită la Noua Suliță

2

Recent, o delegație de femei de afaceri din raionul Fălești, Republica Moldova, au întreprins o vizita de studiu în raionul Noua Suliță, cu scopul de a face schimb de experiență cu colegele lor nouasulițene.

Din componența delegației au făcut parte lucrătorii învățământului, oficialii autoadministrării locale, dar, în prealabil, femei, care dezvolta afaceri în sfera agrară. Deplasarea deligației făleștene a fost organizată de fondul „AGROinform” din orașul Fălești la inițiativa organizației publice „Cutezătorul”.

Delegația din Moldova a fost întâlnită și însoțită de doamna Maria Nicorici, primarul orașului Noua Suliță. Pe parcurs, oaspeții au vizitat mai multe întreprinderi din raionul Noua Suliță, printre care și asociația agricolă „Spicul de aur”, unde Stepan Gligor le-a organizat o excursie interesantă la fabrica de producere a peleților și uscătoria de cereale și culturi tehnice.

În localitatea Boian, femeile antreprenoare din raionul Fălești și Noua Suliță, în colaborare cu Asociația nouasulițeană pentru dezvoltare economică și cooperare transfrontalieră, au participat la o masă rotundă pe tema succeselor, planurilor pe viitor și strategia organizațiilor antreprenoriale din cele două raioane.

3

Добавить комментарий