Oleksandr Ponomariov: vă aștept cu drag la un show inedit

Screenshot_1

A devenit deja o tradiție că în miez de toamnă, interpretul Oleksandr Ponomariov, poetul, compozitorul, prezentatorul TV, actor și producător de muzică, deţinătorul multiplu al titlului “Cel mai bun cântăreț al anului”, interpret al Imnului național al Ucrainei, primul participant din Ucraina la Concursul internațional “Eurovision”, inițiator și participant al evenimentelor caritabile, câștigător al numeroaselor premii și nu în ultimul rând Artistul Poporului din Ucraina pornește la drum.

De această dată va vizita Cernăuțiul la 10 octombrie cu un regal muzical, cu invitați speciali și surprize, în minunata sală a Teatrului Muzical-Dramatic ,,Olga Kobyleanska” din Cernăuți. Oleksandr Ponomariov propune un show vizual și auditiv, bazându-se pe emoția stârnită de mesajele cântecelor și a poeziilor sale. Acesta are momente unice pregătite, timp de două ore, alături de band-ul său, împreună cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase.

Interpretul promite că va avea loc o adevărată sărbătoare, la care sunt așteptați toți cei însetați de o muzică bună. Biletele pot fi procurate la casa de bilete ale sălii de spectacol, prețul cărora este de la 150-650 grivne.

Добавить комментарий