Ruslana, operată la ochi zboară la București

42_main

Câștigătoarea concursului Eurovision-2004, Ruslana Lijyciko, a suferit o intervenție chirurgicală la ochi. Despre aceasta cântăreața anunță pe pagina ei de Facebook.

„Am avut o operație la ochi. În această noapte voi zbura la București, unde am fost invitată să fiu în juriul selecției naționale a  României la Eurovision 2018. Votul va fi transmis  în direct”, a spus Ruslana.

Anul viitor, competiția muzicală va avea loc în capitala Portugaliei, Lisabona. Până în acest moment, 18 țări și-au exprimat intenția de a participa la următoarea ediție Eurovision: Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia și Suedia. Precedenta ediție a competiției muzicale a fost câștigată de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cu piesa ‘Amar Pelos Dois’.

Prima ediţie Eurovision a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Добавить комментарий