Frumuseţe

maski-dlja-lica-iz-banana-1

Măşti naturale pe bază de miere
În afară de faptul că este delicioasă şi foarte sănătoasă, mierea serveşte ca ingredient principal şi pentru o mulţime de măşti naturale pentru ten. Măştile pe bază de miere vă oferă o piele hidratată, sănătoasă, radiantă şi extrem de fină.
Este o metodă uşoară şmaski-dlja-lica-iz-banana-1i la îndemână pentru a deschide şi curăţa porii în profunzime. În plus, măştile cu miere sunt ideale pentru vremea rece din această perioadă pentru că oferă tenului hidratarea de care are nevoie în sezonul de iarnă.

Mască cu miere şi ou
Se amestecă 1 lingură de miere, 1 lingură de ulei de măsline, 1 gălbenuş de ou într-un vas până devin o cremă şi se aplică masca pe faţă pentru 20 de minute. Se curăţă faţa temeinic cu apă călduţă.
Mască cu miere şi ovăz
Se amestecă într-un vas o lingură de fulgi de ovăz (mă­cinat într-un blender), 2 lin­guri de miere până devin o cre­mă şi se aplică masca pe faţă pentru 20 de minute, apoi se curăţă faţa cu apă călduţă.
Mască cu miere şi banane
Toate ingredientele – 1 ba­nană, 1 linguriţă de miere, 1 lingură de iaurt – se amestecă până devin o cremă şi se aplică masca pe faţă. Se lasă să acţioneze până ce se usucă. Faţa apoi se curăţă cu apă călduţă.
Mască cu miere şi lapte
Se iau 2 linguri de miere şi 2 linguriţe de lapte şi se amestecă într-un vas până devin o cremă şi se aplică masca pe faţă pentru 10 minute, apoi se spală cu apă călduţă.

Добавить комментарий