Artistul Ivo Bobul despre activitatea Consiliului orășenesc Cernăuți (VIDEO)

1525179178_ivobobul

Ivo Bobul, artistul poporului din Ucraina, a declarat, într-un interviu acordat Agenției ACC că este extrem de nemulțumit de activitatea consilierilor cernăuțeni și de starea drumurilor din centrul regional.

Răspunzând la întrebarea jurnaliștilor care sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă centrul regional, artistul a răspuns că este extrem de indignat de starea rea a drumurilor cernăuțene.

„Drumurile cernăuțene sunt într-o stare deplorabilă. Demnitarii ar trebui să se mai gândească la Cernăuți, la orașul în care trăiesc copiii lor, la străzile pe care circulă  mașinile lor luxoase”, spune Ivo Bobul.

În același timp, artistul a mărturisit că nu-și dorește să devină primar al orașului deoarece „pentru acest post trebuie să ai o educație corespunzătoare”.

„Mereu urmăresc în ce manieră demnitarii noștri se bat pentru putere. Mă apucă râsul”, a spus artistul, adăugând că urmărește permanent fiecare transmisiune live a ședințelor Consiliului orășenesc Cernăuți.

„Privesc de fiecare dată ce se întâmplă acolo. Aceste sesiuni par mai degrabă ar fi un bazar. Băieții nu știu ce vor”, a mai adăugat Bobul.

La întrebarea jurnaliștilor dacă va deveni primar de Cernăuți, artistul a răspuns că în primul rând i-ar fi fugărit pe „toți care stau acolo (consilierii locali — n.r) fără niciun regret”.

Добавить комментарий