Autocar ucrainean implicat accident rutier în Polonia. Șoferul a murit pe loc

accident

În Polonia un autocar ucrainean a fost implicat într-un grav accident rutier. Ca urmare a incidentului, șoferul a decedat la locul accidentului, iar doi  pasageri au fost răniți, notează Libertatea Cuvântului cu referire la  postul polonez de televiziune TVN24.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de vineri în localitatea Tour, voievodatul Lodz. Autocarul  care transporta 15 persoane, circula pe ruta  Kiev-Swinoujscie. Potrivit poliției, de la camionul care circula pe contrasens  s-a desprins o roată, care a  lovit parbrizul autocarului. Șoferul a murit pe loc, iar autocarul s-a prăbușit  în șanț. Doi dintre pasageri, un bărbat și o femeie, au fost răniți. Potrivit informațiilor preliminare, victimele sunt cetățeni ucraineni, a declarat Krzysztof Kotkowski, un purtător de cuvânt al poliției.

Ministerul de Externe al Ucrainei a confirmat că șoferul decedat era cetățean ucrainean, iar toți pasagerii autobuzului sunt ucraineni. Potrivit poliției, șoferul camionului nu se afla în stare de  ebrietate.

Добавить комментарий