O tânără din Cernăuți, în finala Concursului Miss Ucraina-Univers 2019

A5Lsno9OY54

Oksana VATAMANIUK, o tânără de 24 de ani din Cernăuți, s-a calificat în finala Concursului de frumusețe Miss Ucraina-Univers 2019.

„Visele devin realitate. Sunt în finala Concursului Miss Ucraina-Univers 2019. Prieteni, mă număr printre cele 20 de finaliste ai celui mai prestigios concurs de frumusețe și sunt fericită până la lacrimi. Pe 24 octombrie, împreună cu restul finalistelor, voi încerca să uimesc publicul prin frumusețe și emoții pozitive”, spune Oksana pe pagina de Instagram.

„Urmăresc împreună cu familia acest concurs din copilărie. Visul meu a fost ca într-o bună zi să urc pe acest podium. Acest vis a devenit realitate și nu găsesc suficiente cuvinte pentru a-mi descrie emoțiile”, menționează tânăra.

Marea finală a Concursului Miss Ucraina-Univers 2019 va avea loc pe 24 octombrie la Fairmont Grand Hotel Kyiv. Actualmente Oksana se pregătește intens pentru concurs. „Însuși participarea la acest concurs este o mare victorie pentru mine”, adaugă tânăra model din Cernăuți.

Câștigătoarea competiției Miss Ucraina-Univers va avea dreptul de a reprezenta Ucraina la competiția internațională Miss Univers. De menționat, că Oksana Vatamaniuk este jurnalistă și are proiecte de mare succes la UA: Bucovina TV.

Добавить комментарий