Bucovinenii care s-au întors din străinătate sunt rugați să completeze un formular electronic (VIDEO)

1584687711_321

Administrația regională de stat din Cernăuți îi îndeamnă pe locuitorii ținutului care s-au întors acasă din străinătate în ultimele două-trei săptămâni, să completeze un formular special, care va fi disponibil curând în versiune electronică. Anunțul a fost făcut joi seară în direct pe Facebook de către șeful executivului regional Serghii Osaciuk.

Demnitarul a precizat că foarte curând administrația regională va publica pe rețelele sale de socializare o hartă interactivă, bazată pe Google Maps, unde fiecare bucovinean care s-a întors în țară din străinătate, poate lăsa datele persoanele de contact.

„Procedăm în acest fel, deoarece e important ca datele pe care le deținem să fie actualizate în permanență. Prin intermediul hărții vom analiza unde e nevoie să atragem cel mai multă atenția. Prin urmare, vă rugăm să vă înregistrați și să indicați din ce țară ați revenit acasă. Dacă este posibil, lăsați informațiile dumneavoastră de contact. Acolo veţi găsi o linie fierbinte, precum și telefoanele medicilor la care puteți apela în caz de urgență”, a spus Serghii Osaciuk.

Anterior șeful ARS Cernăuți a declarat că în regiunea Cernăuți, cu excepția centrului regional, există 1.500 de persoane care în ultimele două săptămâni s-au întors din țările afectate de coronavirus.

Добавить комментарий