Dinamo Kiev, victorie spectaculoasă în campionatul din Ucraina. Formația lui Mircea Lucescu s-a distanțat la patru puncte de rivala Șahtar Donețk

1614541890427

Dinamo Kiev nu a avut nicio emoție în meciul de pe terenul lui Lviv și a câștigat cu 4-1, după ce a deschis scorul încă din minutul 1. Formația lui Mircea Lucescu se află pe primul loc și are patru puncte mai mult decât rivala Șahtar Donețk.

Dinamo Kiev s-a întors în forță în campionat și a câștigat partida din etapa cu numărul 16 la doar trei zile după ce a obținut calificarea în „optimile” Europa League, în urma duelului cu Club Brugge. Echipa lui Mircea Lucescu s-a impus categoric în duelul cu ultima clasată.

Oaspeții au deschis rapid scorul, încă din minutul 1 prin Artem Besiedin. Viktor Țygankov, min. 36, Tomasz Kedziora, min 52, și Lednev în minutul 90 și-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru formația din Kiev, în vreme ce gazdele au marcat în minutul 69.

Dinamo Kiev are 37 de puncte și ocupă primul loc, având patru puncte mai mult decât rivala Șahtar Donețk.

Dinamo Kiev a trecut de Club Brugge în Europa League și va înfrunta în „optimi” formația spaniolă Villarreal, în „dubla” programată pe 11 și 18 martie. Jurnaliștii iberici au început deja să scrie despre această confruntare și l-au lăudat pe Mircea Lucescu, antrenorul care la 75 de ani nu pare să se gândească la retragere.

Libertatea Cuvântului – www.lyberti.com

Добавить комментарий