Сântărețul Ivo Bobul a povestit cum a reacționat soția sa la reîntâlnirea cu fosta consoartă Lilia Sandulesa

25 3 F 2
Cântărețul Ivo Bobul a comentat reîntâlnirea cu fosta sa iubită, cântăreața Lilia Sandulesa, și a mărturisit și cum a reacționat actuala sa soție, Natalia. Astfel, la 20 de ani de la despărțirea foarte mediatizată, bucovinenii Ivo Bobul și Lilia Sandulesa au cântat din nou un duet. După cum au mărturisit artiștii într-un interviu pentru ZhVL, ei au lăsat toate nemulțumirile în trecut și au decis să urce din nou împreună pe scenă, pentru că melodiile lor sunt adorate de public, transmite TSN.
„Anii au trecut. Există respect. Este imposibil să divulgăm toate secretele. Nu vrem ca oamenii să știe totul. Suntem împreună — și asta e tot. Ne-am reunit pentru a crea. Sunt momente în care trebuie să îngropi securea războiului și să faci ceva interesant, bun pentru oameni, pentru Ucraina”, a declarat Ivo Bobul.
Cântărețul a dezvăluit și cum a reacționat cea de-a patra soție a sa la reîntâlnirea cu Sandulesa. Potrivit artistului, iubita lui nu a avut nicio gelozie, pentru că înțelege că este vorba doar de un tandem creativ. Mai mult, Natalia a susținut intențiile soțului. „Este absolut normal. Nu există gelozie, e vorba de muncă. Trebuie să facem asta pentru Ucraina. Bineînțeles, m-am consultat cu ea. I-am spus: „Natalie, trebuie să avem un plan, un proiect». Ea mi-a răspuns: „Sunteți oameni de creație, faceți ceea ce este bine pentru voi și pentru cei din jur. Cântați!”. Nu există gelozie, suntem oameni maturi», a recunoscut artistul.
De menționat că Ivo Bobul și Lilia Sandulesa au cântat împreună pe scenă în anii ’90 și au creat multe hituri. Artiștii au fost uniți nu doar de activitatea lor, fiind căsătoriți. Cu toate acestea, în anii 2000, cuplul a divorțat, iar duetul lor s-a destrămat.
Recent Ivo Bobul și Lilia Sandulesa au susținut două concerte în orașul lor natal Cernăuți.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий