8 09 F 4
Se desfășoară lucrările de asfaltare a drumului ce duce spre Punctul de trecere a frontierei Șepit – Izvoarele-Sucevei
Constructorii rutieri au început să asfalteze drumul care duce la Punctul de control internațional Șepit – Izvoarele-Sucevei. O parte a drumului a fost deja acoperită cu primul strat, iar muncitorii instalează în prezent borduri. De asemenea, sunt în curs de desfășurare lucrări pregătitoare pentru asfaltarea restului drumului.
Președintele Consiliului Regional Cernăuți, Oleksii Boiko, a inspectat mersul lucrărilor. Împreună cu Oleksii Voloșciuk, șeful Departamentului pentru relații internaționale și colaborarea transfrontalieră, și Oleksandr Bilous, șeful Departamentului de informare și analiză, el a vizitat acest obiectiv din satul Șepit. De asemenea, reprezentanții Consiliului Regional s-au întâlnit cu partenerii români ai proiectului. În special cu reprezentanți ai Departamentului de Monitorizare din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice și Administrației din România și ai Secretariatului Tehnic Comun, comunică pe Facebook Consiliul Regional Cernăuți.
8 09 F 5
Reamintim că în cadrul proiectului ucraineano-român „Îmbunătățirea infrastructurii de transport în regiunea transfrontalieră Cernăuți — Suceava (Șepit – Izvoarele-Sucevei)” din cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020, se reconstruiește drumul T-26-01 Cernăuți – Vașcăuți – Putila – Punctul de control Ruska cu acces la Punctul de control Șepit. Proiectul este implementat de Consiliul Regional Cernăuți împreună cu partenerii.
8 09 F 6
„Libertatea Cuvântului” – www.lyverti.com

Добавить комментарий