17 aprilie – Ziua obiectivelor majore. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 Horoscop zilnic

Puncte forte: realist, hotărât, responsabil

Puncte slabe: hipercritic, moralist, mohorât

Conform Secretului numerelor, persoanele născute pe 17 aprilie sunt pătrunse de un simţ profund al propriei puteri, afişând simultan un spirit de aventurier şi calităţi de conducător. Aceşti oameni fac parte din categoria celor care aşteaptă să fie ascultaţi, nesuportând sub nicio formă să fie ignoraţi atunci când îşi exprimă opiniile. Sunt conştienţi de importanţa scopului pe care îl au şi adesea aşteaptă ca ceilalţi să-i respecte şi să îi urmeze până la capăt.

Unii dintre nativii acestei zile pot crea o impresie mult mai bună la început, păcălind privirile superficiale. Totuşi, există oameni care intuiesc imediat eforturile pe care ei le fac pentru a nu-şi dezvălui punctele slabe şi trăsăturile de caracter negative. Dacă o persoană născută pe 17 aprilie nu este conştientă de dorinţa de putere ce o caracterizează, nu este decât o chestiune de timp până ce un incident crucial va face ca această dorinţă să iasă la lumină.

Nativii acestei zile pot fi foarte interesaţi de filozofie şi religie, mai ales pentru că ideile măreţe atrag întotdeauna oamenii puternici. De asemenea, ei vor tinde să se alieze cu persoane puternice sau să adere la instituţii importante. Pentru ei, tot ce este de natură socială trebuie să fie apărat şi servit la maximum. În acelaşi timp, ei dispreţuiesc fiinţele incapabile şi vor face tot posibilul să îi destituie pe cei care abuzează de privilegii şi de funcţii. Indiferent de poziţia pe care o pot ocupa la un moment dat, nativii care provin din medii umile nu vor uita niciodată de unde au plecat.

Înainte de toate, persoanele născute pe 17 aprilie apreciază puterea voinţei şi ascuţimea minţii. Ele sunt înzestrate cu agerime, calitate care le vor ajuta să iasă din orice situaţie dificilă.

Nativii mai evoluaţi îşi concentrează forţele pentru a-i servi pe ceilalţi, în special pe cei mai slabi şi mai vulnerabili, ce nu se pot apăra singuri. Nativii zilei de 17 aprilie trebuie să înveţe să fie mai puţin posesivi cu bunurile materiale. De asemenea, orice persoană născută astăzi trebuie să înveţe să renunţe la egoism, mai ales în familie. Este necesar să-şi asume responsabilităţile filiale sau parentale ce le revin şi astfel, oferindu-şi sprijinul concret în scopul binelui comun, ei reuşesc să realizeze că fac parte dintr-o familie. Uneori, nativii zilei de 17 aprilie se iau prea în serios pe ei înşişi. De aceea, este necesar să-şi amintească să mai râdă din când în când, să descopere savoarea şi minunea vieţii, să se bucure de clipele plăcute ale ei. De asemenea, trebuie să urmărească să fie mai puţin moralişti; este foarte important să trăiască cu adevărat şi să-i lase şi pe alţii să trăiască.

SFATURI: Renunţaţi la obiceiul de a-i critica pe ceilalţi. Deschiderea afectivă şi înţelegerea vor înlătura ca prin farmec această tendinţă. De asemenea, urmăriţi să nu deveniţi dependent de aprobarea celor din jur. Căutaţi să realizaţi un echilibru în ceea ce faceţi, alegând atât activităţi de ordin spiritual, cât şi activităţi de ordin fizic. Acordaţi-vă timp pentru a vă înviora şi totodată nu uitaţi să vă distraţi. Stabiliţi-vă atât sarcini uşoare, cât şi sarcini dificile.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий