20 aprilie – Ziua confruntării. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 20 aprilie

Puncte forte: puternic, inspirat, pasionat

Puncte slabe: predispus la iluzii, exagerat de emoţional

Conform caracteristicii date de „Secretul numerelor”, nativii zilei de 20 aprilie au calităţi remarcabile de conducători. Indivizi dinamici, ei sunt conduşi de tendinţele lor interioare constante, ce îi îndreaptă de obicei pe o cale ascendentă. Acţiunile lor vor fi inevitabil de amploare, duse până la capăt şi încununate de succes. În plus, cei născuţi astăzi se mulţumesc rareori să-şi susţină doar cauza proprie. Vor acţiona şi în numele familiei, ca însărcinat de serviciu sau în numele unui grup social, având convingerea că îi pot aduce pe ceilalţi pe drumul cel bun. Întotdeauna, valorile grupului rămân o prioritate majoră pentru ei.

Cei născuţi în această zi sunt extrem de sensibili şi foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Ei tind să îşi creeze o viaţă ideală. Datorită sensibilităţii lor, ei pot deveni încordaţi şi emotivi. În acelaşi timp, însă, ei reuşesc să-i fascineze pe ceilalţi. Pentru ei este imperativ necesar să rămână în contact cu propria sensibilitate şi să-şi controleze sentimentele. Cei născuţi în această zi tind să stârnească emoţiile celorlalţi, în special când este vorba despre cei dragi şi despre prieteni.

Cel mai adesea ei nu evită conflictele şi problemele, considerându-le chiar binevenite. Par să nu fie făcuţi să obţină lucrurile uşor sau să aibă o viaţă relaxată, însă este doar o aparenţă. Această tendinţă de a opta  mereu pentru situaţiile dificile poate să constituie o piedică foarte importantă în calea realizării şi fericirii lor. Este curios faptul că ei îşi găsesc refugiul în rezolvarea de probleme şi în agitaţia activităţilor susţinute, putând fi asemănaţi din acest punct de vedere cu o pasăre care caută cerul senin atunci când se află în mijlocul furtunii. Energiile lor intense pot să-i obosească pe ceilalţi.

Persoanele născute pe 20 aprilie au o intuiţie bine dezvoltată. Adesea ele preferă să se ghideze după propriul instinct.  Din punct de vedere fizic sunt foarte active. Le place să savureze o mâncare bună şi sunt adepţii vieţii de familie stabile. În general, aspectele realiste ale personalităţii lor îi ajută să-şi tempereze latura imaginativă, dar trebuie să fie foarte atenţi pentru că pot apărea şi conflicte, mai ales atunci când hotarul dintre imaginar şi real devine imposibil de trecut.

Nativii acestei zile trebuie să evite acumularea frustrărilor pe perioade de timp mai îndelungate. Este de preferat ca, atunci când este necesar, să coboare puţin standardele privitoare la ţelurile lor până la un nivel la care să poată fi mai accesibile şi mai uşor de atins. Ei trebuie să înveţe să îşi evalueze cât mai obiectiv abilităţile, să se monitorizeze în mod constant şi să rămână destul de flexibili. Aceasta este necesar pentru a-şi revizui modul de abordare de zi cu zi a vieţii. În cazul în care vor reuşi să îndeplinească toate aceste cerinţe, ei vor fi capabili să se menţină pe drumul cel bun.

SFATURI: Nu exageraţi cu analiza aspectelor abstracte. Reveniţi cu picioarele pe pământ. Urmăriţi să fiţi mult mai îngăduitor şi mai puţin ţâfnos. Învăţaţi să discerneţi între confruntările strict necesare şi conflictele,  problemele inutile, căutând şi rezolvări pacifice.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий