Podul din Crimeea – în flăcări

8 10 2022 F 2

În dimineaţa zilei de astăzi, în jurul orei 6, pe podul din Crimeea s-a produs o explozie puternică. În marfarul care trecea pe el au explodat şi s-au aprins cisternele cu combustibil. În rezultatul accidentului s-au prăbuşit două segmente ale podului pentru automobile, despre aceasta transmite Ukrinform cu referire la Forţele Aeriene ale Forţelor Armate ale Ucrainei.

Mediile ruseşti au transmis despre incendiul pe podul din Crimeea.

Mediile ucrainene comunică şi despre o altă explozie puternică ce s-a produs în noaptea spre 8 octombrie în localitatea ocupată Ilovaisk din regiunea Doneţk. Consilierul primarului oraşului Mariupol, Petro Andriuşcenko, a informat despre incendiul care a izbucnit în depozitul feroviar de combustibil de la nodul de cale ferată Ilovaisk. Ocupanţilor le este garantată o nouă problemă în privinţa asigurării cu combustibil din ambele părţi, a conchis Petro Andriuşcenko.

Consilierul şefului Oficiului Preşedintelui Ucrainei, Myhailo Podoleak, comentând incendiul pe podul din Crimeea, a accentuat „că totul ce a fost creat nelegitim, trebuie distrus”.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий