Un membru al Radei a cumpărat în timpul ședinței un tur de 135 de mii de euro (VIDEO)

133312

Deputatul în Rada Supremă din fracțiunea „Blocului de opoziţie” Dmitri Dobkin, la şedinţa parlamentului, și-a comandat o călătorie turistică în valoare de 135 de mii de euro. Imagini cu corespondența parlamentarului au fost publicate miercuri, 2 noiembrie, pe canalul YouTube – TVgolosnaroda.

În imagini se vede mesajul SMS pe care Dobkin l-a primit de la angajata unei firme turistice. Ea i-a comunicat alesului poporului că turul este rezervat pentru șase oameni şi va dura 14 zile. În timpul citirii textului parlamentarul acoperea ecranul smartphone-ului cu mâna, de aceea a rămas necunoscută țara unde el intenționează să se odihnească.

După comandarea călătoriei, Dobkin a intrat după o coloană, a mâncat ceva şi a băut apă. După aceasta el câteva minute a stat la perete cu ochii bulbucați în mod nenatural, apoi a revenit la locul de muncă. Totodată, alesul poporului mereu îşi lingea buzele, pocnea din degete, avea convulsii, clătina din cap, zâmbea straniu. În comentariile la imaginile video utilizatorii îl suspectează pe deputat de consum de droguri.

Добавить комментарий