Vor fi judecaţi pentru păstrarea drogurilor

kanabis2

Procuratura regiunii Cernăuţi a transmis în judecată actul de învinuire referitor la doi locuitori ai raionului Chiţmani, aceştia fiind suspectaţi de comiterea unei infracţiuni penale prevăzută de articolul 307 punct 3 şi 310 punct 2 al Codului Penal al Ucrainei.

Ancheta prejudiciară a constatat că locuitorul satului Ostra, în vârstă de 40 de ani, a intrat conştient în cârdăşie cu concubina sa în vârstă de 35 de ani pentru cultivarea ilegală a canabisului cu ulterioara realizare a mărfii. Pentru realizarea planului lor criminal, inculpaţii au cumpărat seminţe de canabis şi le-au semănat în locuri diferite în apropiere de propria gospodărie, unde şi avea loc propriu-zis cultivarea canabisului.

În afară de aceasta, ancheta a constatat că bărbatul s-a ocupat şi de împachetarea drogurilor periculoase într-o casă părăsită din vecini, după care aducea pachetele în casa proprie pentru păstrare. Datorită măsurilor bine coordonate ale oam enilor legii, în timpul percheziţiilor efectuate au fost depistate şi confiscate peste 37 kilograme de canabis.

Pentru crima comisă bărbatul riscă să-şi piardă libertatea de la 9 până la 12 ani, iar concubina sa va sta la răcoare de la trei până la şapte ani.

Добавить комментарий