Manchester United câștigă în premieră trofeul Europa League

c94usbjxkakgg7k

Manchester United a câștigat pentru prima dată în istoria clubului trofeul Europa League, după ce s-a impus cu 2-0, miercuri seara, în finala cu Ajax, de la Stockholm. A fost un meci desfășurat sub o atentă supraveghere de securitate, ca urmare a atentatului care a îndoliat cu două zile în urmă orașul Manchester.

Manchester United a devenit astfel al cincilea club care câştigă toate cele trei trofee europene, Liga Campionilor, Cupa Cupelor şi Cupa UEFA. Englezii aveau deja în palmares Liga Campionilor de trei ori şi Cupa Cupelor o dată.

„Diavolii” au început meciul mai bine și, după șansele ratate de Paul Pogba și Marcus Rashford, francezul a reușit să deschidă scorul cu ajutorul unui șut deviat de columbianul Sanchez, în minutul 18, relatează digisport.ro.

Mourinho a sunat retragerea apoi și a închis meciul până la finalul primei reprize. După pauză, United a început din nou în forță, iar Henrikh Mkhtaryan a făcut 2-0, cu o reluare spectaculoasă din interiorul careului mic. După reușita armeanului, primul marcator din țara sa într-o finală europeană, „diavolii” s-au retras din nou și s-au concentrat pe defensivă, făcând o treabă excelentă.

Добавить комментарий