Ministrul adjunct al Ministerului Dezvoltării Economice și Comerțului în vizită la București

65305655_2287506394661739_1277777144499404800_n

În perioada 24-26 iunie 2019 în scopul participării la cel de-al 6-lea Forum de Afaceri al parteneriatul Estic, a avut loc o vizită de lucru la București a delegației Ucrainei în frunte cu Ministrul adjunct al Ministerului Dezvoltării Economice și Comerțului al Ucrainei Myhailo Titarciuk .

În data de 25 iunie 2019, în cadrul vizitei menționate, Ministrul ajunct al Ministerului Dezvoltării Economice și Comerțului al Ucrainei Myhailo Titarciuk a avut întâlniri bilaterale la Ministerul Turismului al României și la Comisia Națională de Strategie și Prognoze a României.

În cadrul întâlnirii cu Secretarul de stat al Ministerului Turismului al României Cristina Tarteata părțile au discutat oportunitățile cooperării ulterioare și au semnat Memorandumul de Înțelegere reciprocă privind cooperarea în domeniul turismului între Ministerul Dezvoltării Economice și Comerțului al Ucrainei și Ministerul Turismului al României.

În același timp, în scopul schimbului de experiență în domeniul parteneriatului public-privat, Myhailo Titarciuk a avut o întrevedere cu Președintele Comisiei Naționale de Strategie și Prognoze a României Ion Ghizdeanu.

În data de 26 iunie 2019, a avut loc întâlnirea bilaterală între Myhailo Titarciuk și Secretarul de stat al Ministerul Transporturilor România Ion Iordăchescu.

În cadrul întâlnirii, părțile au ajuns la un acord cu privire la creșterea numărului contingentului suplimentar de autorizații pentru transportatorii ucraineni pentru anul 2019 și desfășurarea în octombrie-noiembrie 2019 a Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică, industrială și tehnico-științifică între Ucraina și România.

Добавить комментарий