Guvernul islandez „va oferi” oricărui bărbat necăsătorit 5000 de euro lunar???

6d2ad2975378c5d67f70a4d07a970d76

În ultima perioadă de timp, mai multe site-uri informaționale și de divertisment din țările post-sovietice au răspândit, precum un virus, o știre „senzațională”.

Este așadar vorba despre o super ofertă de 5.000 de euro lunar din partea statului islandez pentru orice emigrant necăsătorit. Tot ce trebuie să facă persoana „norocoasă” potrivit informației „senzaționale” apărute pe portalurile date, este să spună „DA!”.

Din cauza natalității scăzute și a faptului că numărul femeilor îl depășește pe cel al bărbaților, guvernul islandez a decis să ofere lunar prestații decente străinilor care se vor căsători cu domnișoarele islandeze. Prioritate vor avea bărbații atât din Europa Orientală, cât și cei din Africa de Nord.

În același timp, jurnalistul ucrainean Konstantin Stroghinov care locuiește în Islanda, a numit acestă informație, o informație falsă. Știrea mincinoasă a accelerat prin internet începând din vara aceasta până-n prezent.

Islanda – spune Stroghinov, a negat această informație. De altfel, conform statisticilor, în această țară nordică numărul bărbaților și femeilor este egal, de asemenea Islanda duce o politică destul de dură în privința emigrației.

Добавить комментарий