Serviciul ucrainean al Frontierei de Stat este pregătită din punctul de vedere tehnic la introducerea regimul de vize cu Rusia

thumbnail

Serviciul ucrainean al Frontierei de Stat este pregătită pentru introducerea regimului de vize între Ucraina și Rusia și pentru efectuarea sarcinii sale. Acest lucru a fost dezvăluit de către șeful Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei,  Viktor Nazarenko.

„În cazul în care acest regim va fi introdus, lucrătorii noștri nicidecum nu vor fi afectați de momentele și problemele organizatorice. În ceea ce privește echipamentul tehnic de serviciu, noi suntem deja pregătiți pentru a efectua sarcina” — a spus Nazarenko.

Președintele parlamentului ucrainean, Andriy Parubiy, la începutul lui octombrie 2016, în timpul unei sesiuni, anunțase din nou despre necesitatea introducerii regimului de vize între Ucraina și Rusia. Speakerul ucrainean a remarcat că, încă de la începutul anului curent, el a introdus un proiect de hotărâre prin care acordului dintre guvernele Ucrainei și Rusia cu privire la regimul fără vize să înceteze.

Добавить комментарий