Actriţa ucraineană, Anna Koşmal, a reacţionat la poziţia actorilor ruşi, cu care s-a filmat în serialul „Cuscrii”

13 08 2022 Ф 2

Serialul „Cuscrii”, realizat de autori ucraineni şi în care s-au produs cunoscuţi actori din Ucraina şi Rusia, s-a bucurat de un mare succes în rândurile telespectatorilor, a fost interzis în Ucraina din cauza războiului aţâţat de Rusia. Dar şi actorii ruşi, protagoniştii filmului, au luat o poziţie antiucraineană, susţinând invazia rusă. Actriţa ucraineană, Anna Koşmal, vedeta serialului „Cuscrii”, s-a exprimat recent despre actorul rus, Fiodor Dobronravov, pe care anterior îl considera „bunelul său în cinematografie”. Personajele expresive – cuplul familial Ivan şi Valentina Budko, produse de actorii ruşi Fiodor Dobronravov şi Tatiana Kravcenko, au susţinut politica militară a Kremlinului şi genocidul ucrainenilor. Anna Koşmal, nepoata lor în film, în pofida relaţiilor calde cu Dobronravov şi Kravcenko în trecut, i-a şters din viaţa sa. Admiratorii actriţei o întreabă deseori care este atitudinea ei faţă de colegii-trădători. Zilele acestea, pe pagina sa de Instagram, Anna Koşmal  a dat un răspuns definitiv la această întrebare. Actriţa a publicat o fotografie cu flori galben-albastre, prinse cu plasture de cămaşă. „Nici într-un fel. Sunt lucruri mai importante”, a declarat Koşmal.

Anterior Anna Koşmal i-a trecut în lista neagră pe mulţi din colegii săi, cu care s-a filmat în „Cuscrii”. Actriţa rusă, Tatiana Kravcenko, originară din Doneţk, s-a revoltat de aceasta şi a Insultat-o pe Anna Koşmal.

De la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, pe Anna Koşmal a susţinut-o puţi dintre artiştii participanţi la filmările serialului „Cuscrii”. Este vorba, în primul rând, de Aleksandr Feklistov, care a interpretat rolul lui San Sanyci Berkovici. Actorul rus Aleksandr Feklistov chiar a făcut o adresare către ucraineni, în care şi-a exprimat solidaritatea cu ei şi a subliniat că există ruşi cărora le este ruşine de ceea ce se întâmplă.

13 08 2022 Ф 1

(T.K.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий