Ajutor considerabil, acordat instituțiilor de învățământ și preșcolare din CT Ciudei

9 12 2022 F 9

Organizația civică „Societatea „ANASTASIA” din Ciudei aduce alese mulțumiri echipei Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, și în mod special domnului Secretar de stat Gheorghe – Florin Cârciu și domnului Director Radu Cosma. Vă mulțumim din suflet!

Realizarea Programului „Sprijinirea educației în limba română/ Linia B” a contribuit la facilitarea activităților didactice în limba maternă în grădinițe, la ridicarea interesului copiilor pentru studiul limbii lor materne în condiții modernizate, sporind la ei sentimentul de dragoste și mândrie pentru apartenența la un neam mare, bogat în plan istoric și cultural.

În cadrul desfășurării Grantului, bunurile achiziționate în valoare de 450 560 lei (table inteligente, laptopuri, videoproiectoare, imprimante colo, aparate de laminat, mobilier, materiale consumabile) au fost donate cabinetelor de limbă i literatură română din cele 6 școli din CT Ciudei, în care predarea obiectelor de studiu se efectuează în limba română, precum și în 5 grupe de grădiniță în care activitatea educațională se desfășoară în limba română.

9 12 2022 F 8

9 12 2022 F 10

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий