Andrii Șevcenko, în vestiar, a felicitat emoționant naționala Ucrainei cu prilejul calificării la Euro 2024

27 3 F 1

Președintele Asociației Ucrainene de Fotbal, Andrii Șevcenko, a felicitat echipa națională a Ucrainei pentru victoria în fața Islandei (2-1) și calificarea la Campionatul European din 2024. După ultimul meci din play-off-ul Euro 2024 împotriva islandezilor, Șevcenko a vizitat vestiarul galben-albaștrilor și a ținut un discurs emoționant, relatează Audiovizualul public. „Este ceva incredibil. Într-o perioadă atât de dificilă… Toată lumea a așteptat acest moment. Știu că toată lumea crede în voi. Am primit literalmente o mie de mesaje de susținere. Oamenilor din prima linie (de apărare), care ne apără țara, le-ați oferit o clipă de fericire. Așa că vă mulțumesc pentru asta. Sunteți grozavi”, s-a adresat Șevcenko echipei.

27 3 F 2

De remarcat că la turneul final al Euro 2024, naționala Ucrainei va juca în Grupa E împotriva Belgiei, Slovaciei și României. Meciurile din cadrul turneului final al Euro 2024 vor avea loc în Germania, în perioada 14 iunie — 14 iulie 2024.

Anterior s-a comunicat că mijlocașul ucrainean, Viktor Țygankov, a dedicat victoria în fața Islandei și calificarea în Campionatul European soldaților din Forțele Armate ale Ucrainei.

27 3 F 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий