Autoritățile din regiunea Belgorod a Rusiei au introdus regimul operațiunii antiteroriste

22 05 F 5

Aceasta se datorează raidului întreprins de „Corpul de voluntari rus” și de Legiunea „Libertate Rusiei”, comunică RBK-Ucraina cu referire la guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, în Telegram. „Pentru a asigura securitatea cetățenilor din regiunea Belgorod, astăzi a fost introdus un regim juridic pentru operațiunea de combatere a terorismului, care stabilește măsuri speciale și restricții temporare”, a scris Gladkov. Potrivit oficialului țării agresoare, un astfel de regim prevede verificarea actelor de identitate, suspendarea activităților industriilor și organizațiilor care folosesc explozivi, substanțe periculoase din punct de vedere chimic și biologic, și nu numai.

La 22 mai  luptătorii „Corpului de voluntari rus” și ai Legiunii „Libertate Rusiei” și-au început operațiunile la granița regiunii Belgorod. După cum menționează Direcția principală de informații, scopul unor astfel de acțiuni este de a crea o „zonă de securitate” care va ajuta la apărarea  ucrainenilor de invadatori.

Ulterior s-a comunicat că autoritățile ruse au început evacuarea din regiune. Sunt evacuați  nu numai oameni, ci și armele nucleare depozitate.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий