Ce va opri Rusia: expert militar despre vulnerabilitatea inamicului

13 6 A 1
Distrugerea forței vii rusești pe câmpul de luptă nu este ceea ce va opri această țară într-un război cu Ucraina. Inamicul va fi oprit prin distrugerea bazei sale logistice și a infrastructurii de resurse, a declarat analistul militar, Igal Levin, pentru Canalul 24. El a precizat că Ucraina ar trebui să distrugă baza logistică și de resurse a Rusiei, deoarece inamicul luptă împotriva țării noastre la limita resurselor sale, iar ocupanții au puține arme de producție proprie. Analistul militar a spus că, deși Rusia are o mulțime de oameni care să lupte, se confruntă cu problema bazei de resurse: logistica și echipamentul. Iată în ce lovește Ucraina: în drone, rafinăriile de petrol rusești, radare de importanță strategică.
Potrivit expertului, rușii sunt nevoiți să cumpere drone din Iran și obuze din Coreea de Nord.
„Trebuie să îi lovim, nu cruță oamenii. Poți ucide 100, 200, 300 de mii de soldați, dar nu asta îi va opri. Vor fi opriți prin distrugerea bazei logistice și a infrastructurii de resurse”, a declarat analistul.
Reamintim că Rusia a început să folosească mai puține rachete S-300. Acest lucru este vizibil în special în Harkiv. Inamicul obișnuia să lovească orașul aproape în fiecare zi și noapte cu rachete S-300, bombe ghidate etc. Acum sunt mai puține astfel de atacuri.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий