CIA: Forțele Armate Ucrainene au toate șansele să finalizeze cu succes ofensiva

William Burns, nominee for Central Intelligence Agency director, testifies during his Senate Select Intelligence Committee confirmation hearing, Wednesday, Feb. 24, 2021, on Capitol Hill in Washington.   (Tom Williams/Pool via AP)
În Ucraina continuă contraofensiva. Serviciile secrete americane arată că Forțele Armate Ucrainene au toate șansele să finalizeze cu succes ofensiva, a declarat directorul Agenției Centrale de Informații (CIA), William Burns. Potrivit lui William Burns, invadatorii suferă de „deficiențe structurale” semnificative. Ocupanții au un moral scăzut. În același timp, în rândul conducerii politice și militare ruse domnește haosul. Cu toate acestea, fortificațiile defensive create de ruși în teritoriile ocupate sunt suficient de puternice pentru a ascunde toate aceste probleme.
„Aceasta va fi o sarcină dificilă, dar noi, ca agenție de informații, vom face tot ce putem pentru a oferi tipul de sprijin în materie de informații și de schimb de date care îi va ajuta pe ucraineni să progreseze”, a declarat directorul CIA. De asemenea, el este optimist în ceea ce privește perspectivele unei contraofensive.
Reamintim că serviciile de informații britanice au publicat date privind pierderile uriașe ale wagnerienilor în Ucraina. În același timp, în Polonia au fost demascați agenți ruși care voiau să arunce în aer trenuri cu arme pentru Ucraina. ISW a explicat, de asemenea, de ce rușii se predau în masă în segmentul de sud al frontului, transmite Radio „Libertatea”.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий