Cleopatra Stratan, transformare incredibilă. Ghiță nu numai că vine la portiță (VIDEO)

Screenshot_2

După ce l-a tot aşteptat pe Ghiţă la portiţă şi a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, revine cu un nou single însoţit de videoclip, „Te las cu inima“, compus de Sandor Biro.

Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenţei, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan.

Videoclipul piesei „Te las cu inima“, regizat de Roman Burlaca, ne-o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă”, ea nu mai este fetiţa cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară.

Noul clip al Cleopatrei Stratan ne prezintă o poveste de iubire neîmplinită: frumoasa cântăreaţă este urmărită insistent de un admirator care reuşeşte în final să îi atragă atenţia cu un buchet de flori. Dacă în videoclipul „Ghiţă“, Cleopatra îl caută pe tânărul ei partener, acum, în „Te las cu inima“, ea este cea căutată.

Acţiunea videoclipului se desfăşoară pe  peronul unei gări, locul despărţirilor şi al reîntâlnirilor. În clip, la fel ca şi în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc şi în clipul „Ghiţă“ şi arată evoluţia Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecătoare de astăzi.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de trei ani, când hit-ul ei „Ghiţă“ s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic.

cleopatra-stratan-5

Добавить комментарий