Continuă lucrările de reparare a drumului spre Punctul de trecere „Șepit”

19 10 F 1
Regiunea Cernăuți intenționează să finalizeze până la sfârșitul anului reparația a doi kilometri de drum până la Punctul de control Șepit, începută anul trecut. Lucrările au costat peste 170 milioane de grivne – bani din la Bugetul de stat și de la un grant internațional din România, a declarat de Andrii Melnyciuk, șeful adjunct al Serviciului pentru restaurarea și dezvoltarea infrastructurii din regiunea Cernăuți, într-un comentariu pentru Audiovizualul public. „În prezent, au fost finalizate 70 la sută din volumul reparațiilor rutiere – 1,4 kilometri. A fost așternut stratul inferior de asfalt. Dacă vremea va fi favorabilă, lucrările se vor încheia până la sfârșitul anului și drumul va fi dat în exploatare.
Licitația prevede repararea a două poduri, lucrări de protecție a malurilor, un nou drenaj al carosabilului, stații pentru transport public și trotuare. Antreprenorul este Compania PBS, cu sediul în Ivano-Frankivsk.
Anterior, Serviciul de presă al Administrației Militare Regionale a declarat că următoarea etapă, după reparațiile drumului, va fi construcția propriu-zisă a Punctului de control „Șepit”.
19 10 F 2
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий