CT Herţa a expediat pe front 16 automobile

29 10 2022 Ф 1

De la începutul invaziei la scară largă a Ucrainei de către Rusia, Comunitatea Teritorială Herţa, cu ajutorul oamenilor de binefacere, copământenilor care lucrează peste hotare, întreprinzătorilor din localităţile Comunităţii au fost procurate şi transmise pentru necesităţile Forţelor Armate ale Ucrainei 16 automobile. Dintre acestea 3 au fost cumpărate în decursul ultimelor două luni, comunică site-ul CT Herţa.  Ordinarul automobil de tipul SUV a fost transmis herţeanului Nicolae Cuziriuc, acesta aflându-se pe front de mai mult timp. În luna martie el s-a întors de la câştig din Franţa şi s-a înscris voluntar în rândurile Forţelor Armate ale Ucrainei.

La propunerea Consiliului Orăşenesc Herţa de a fi adunaţi bani pentru procurarea unui automobil pentru Nicolae Cuziriuc au răspuns mulţi oameni de binefacere, inclusiv colectivele Liceului nr. 1 din Herţa, Liceului din Molniţa, gospodăriilor de fermieri „Orizontul de aur”, „Spiculeţul-2”.  Ceva mai înainte, cu eforturile lucrătorilor culturii au fost adunaţi bani pentru procurarea unui automobil pentru şeful Secţiei cultură, Adrian Medvedi, care se află în prezent pe front. În luna septembrie, cu eforturile unor întreprinzători, care au dorit să rămână în anonimat, a fost cumpărat un automobil pentru o subunitate specializată a Forţelor Armate ale Ucrainei.

Consiliul Orăşenesc Herţa ţine să mulţumească şi mecanicului Alexei Gherman din Herţa, pentru deservirea tehnică şi fără plată a fiecărui automobil expediat pe front.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий