Diete şi reţete.  Iată cum poți slăbi până la 3 kilograme în primele 5 zile

00 Ceai de pătrunjel şi lămâie

Este o rețetă ideală, cu ajutorul căreia poți să arzi până la 3 kilograme din grăsimea abdominală în numai 5 zile. Majoritatea excesului de calorii din corp sunt transformate și depozitate sub formă de țesut adipos, iar scopul persoanelor care vor să slăbească este să scape de acesta.

Grăsimea abdominală este o îngrijorare, pentru că este pionul principal când vine vorba de diferite afecțiuni de sănătate. Accidente ischemice, afecțiuni cardiace, cancer de prostată și mamar, diabet de gradul 2 – acestea sunt toate afecțiuni care pot să apară din cauza grăsimii din organism.

Un motiv pentru care grăsimea abdominală este nocivă poate să fie localizarea acesteia lângă vena portă ce cară sângele din zona intestinală către ficat. Dacă ai un exces de grăsime în zona abdominală, chiar dacă nu ai o greutate prea mare, ar trebui să faci ceva în această privință și să scapi cât mai repede de aceasta.

Aproape de cele mai multe ori procesul de a slăbi începe cu reducerea numărului de calorii pe care le mâncăm și creșterea numărului de calorii pe care le ardem. Cea mai bună metodă este, desigur, activitatea fizică, așa că aceasta merge mână în mână cu o alimentație sănătoasă din acest punct de vedere.

Deși metabolismul influențează necesităţile de energie ale corpului, mâncarea și băutura consumate sunt cele care determină cu adevărat cât de mult ne putem îngrășa sau putem slăbi.

Această băutură este probabil cea mai simplă cale de a scăpa de 3 kilograme de grăsime.

Ingrediente: 60 grame de pătrunjel verde, 1 lămâie, 230 ml apă.

Preparare şi administrare. Se taie pătrunjelul mărunt și se stoarce sucul de la lămâie peste el. Se pune  acest amestec într-un vas şi se adaugă apă peste el.

Se consumă această băutură dimineața, pe stomacul gol,  timp de 5 zile, după care se face o pauză de 10 zile.

Această băutură măreşte metabolismul și ajută la topirea grăsimilor din organism, dar și să scapi de calorii, în timp ce corpul va beneficia de vitamine și de minerale. Pătrunjelul îmbunătățește digestia și ajută organismul să scape de fluidele în plus, eliminând, așadar, senzația de balonare. (Sursa: kiloCalorii)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий