Explozia unei rachete ruse a curmat viaţa unor femei din trei generaţii

24 04 2022 IN 5

 

Au devenit cunoscute noi detalii despre atacul cu rachete asupra Odesei, care a luat viața unui copil, a mamei și a bunicii lui.

Ieri, 23 aprilie, în urma unui atac cu rachete al inamicului asupra Odesei, a murit o întreagă familie, trei generații de femei: bunica Ludmila, tânăra mamă Valeria și fiica ei Kira, în vârstă de 3 luni, transmite TSN.

Brutarul din Odesa, Iuri Glodan, și-a pierdut soția, fiica multașteptată și mama soției sale.  Pe contul său de Facebook el a publicat fotografiile celor morți și a scris: „Scumpele mele, Împărăția cerurilor vouă! Sunteți în inimile noastre!”.

Moartea Valeriei şi a copilului ei a fost comentată de prieteni, cunoscuți și profesori de la Universitatea Națională Odesa, unde ea a studiat la Facultatea de Jurnalism. Tânăra mamă avea 28 de ani, la 30 august 2019 ea s-a căsătorit cu Iuri Glodan. Cu o lună înainte de război, s-a născut fiica lor, Kira.

Reamintim că la 23 aprilie trupele ruse au lovit cu rachete cartierul locativ din raionul Kiev al Odesei. În urma exploziilor, locuințele între etajele 2 și 5 au fost distruse, ieșirile au fost blocate, oamenii au nimerit sub ruine. A izbucnit un incendiu. Casele și mașinile din apropiere au fost avariate. Potrivit datelor preliminare, 8 civili au fost uciși, inclusiv un bebeluș de 3 luni. Alte 18 persoane au fost rănite.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий